Verzenden & Retourneren

Verzenden

Alle verzendbare bestellingen die op de webshop van ChocoladeHuys.COM binnenkomen worden verstuurd via PostNL. Voor de meeste artikelen geldt dat het pakket de volgende dag nog verstuurd wordt, indien je voor 13:00 uur een bestelling plaatst. Er staan echter ook artikelen op de webshop die een langere productietijd vragen, indien van toepassing staat dit duidelijk vermeld.

 

 

Bestellingen binnen Nederland van boven de €50,- worden gratis verzonden. Voor overige bestellingen binnen Nederland berekenen wij €5,95 per zending. Buiten Nederland zijn er andere verzendkosten van toepassing.

Levertijden 

Voor onze zendingen geldt dat deze de dag na afgifte worden geleverd op het door jou aangegeven adres. (Rond de feestdagen kunnen deze levertijden enigszins afwijken, kijk voor meer informatie hierover op www.postnl.nl.) Houd er rekening mee dat er geen post verzonden en bezorgd wordt op zondag.

Indien je op zaterdag na 13:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze op maandag in behandeling genomen. Je bestelling wordt dan op dinsdag bezorgd, tenzij er een andere levertijd staat aangegeven bij het betreffende product. 

 

Retourneren

Chocolade en andere food-producten kunnen vanwege hun bederfelijke aard niet worden teruggestuurd. Mocht u andere vragen hebben omtrent uw bestelling, neem dan even contact op

 

ChocoladeHuys.COM
De Tjonger 24B
8253 PZ DRONTEN